e okul
Novagra

Për ne

Spitali Regjional i Syve “European EYE Hospital” është institucion i specializuar i oftalmologjisë në të cilin ne vendosim një standard europian për diagnostifikim, operim dhe trajtim me teknologji më të lartë botërore dhe ekip më profesional mjekësh në fushën e oftamologjisë.

img_bolnica12d
img_bolnica12d
img_bolnica7d
img_bolnica7d
img_bolnica1
img_bolnica1
Në spitalin tonë do të merrni kujdes profesional dhe përkrahje të pa mohushme për zgjidhjen e problemit me shiqimin tuaj. Ekipi ynë mjekësor është i përbërë nga mjekë specialistë më eminent në fushën e oftamologjisë të cilët do të jenë në dispozicionin tuaj duke ju siguruar cilësi, shpejtësi dhe mjekim me profesionalizëm më të lartë. Çdo pacient i yni bëhet pjesë e familjes sonë dhe merr shërbim të lartë mjekësor nga diagnostifikimi deri tek trajtimi në bazë të parimit “Sa hap dhe mbyll sytë”. Profesionalizmi i ekipit tonë është i dëshmuar me përqindjen shumë të ulët të operacioneve të pasuksesshme të cilin e ka spitali amë në Turqi në punën e vet afatgjate. Kjo përqindje është 0,001%, ose një operacion i pasuksesshëm në 100.000 operacione të kryera. Në bazë të këtij suksesi ne kemi ardhur edhe deri te Motoja jonë:”Ne nuk premtojmë, ne realizojmë”. Për shkakë të interesimit shumë të madh për spitalin tonë në Kosovë, para pak kohësh ne hapëm zyrën konsulente në Prishtinë. Kjo zyrë është në shërbim të pacientëve të cilët kanë nevojë për të caktuar kontrollë, operim etj. në spitalin regjional “European EYE Hospital” në Shkup. Të gjitha shërbimet në zyrën tonë në Prishtinë janë pa pagesë (FALAS!). Spitali Regjional i syve “European EYE Hospital” për një kohë shumë të shkurtër arriti që ta fitoj besimin edhe të institucioneve shëndetsore të Kosovës, duke e nënshkruar marrveshjen për bashkpunim me Ministrinë e Shëndetsisë për sigurimin e shërbimeve shëndetsore të cilat nuk ofrohen në institucionet shëndetsore të Kosovës.

e okul
Novagra