Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

home e-mail mjekë mbledhje

prapa

Amsler grid test

Nëse në figurë shihni vija horizontale dhe vertikale të cilat krijojnë kuadrate të barabarta dhe pikë në mes atëherë shikimi juaj është në rregull.

Nëse vijat ju duken të shtrembra dhe shikoni njollë të zezë në mes atëherë ju këshillojmë të konsultoheni menjëherë me mjekun tuaj të syve.
për ne | sëmundje të syrit dhe mjekimi | mbrojtja dhe parandalimi | lajme | kontakt
2011 European Eye Hospital.All Rights Reserved
vertigonme