Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

home e-mail mjekë mbledhje

prapa

Test për daltonizëm

Në rrathët e ngjyrosur ka numra. Nëse mund t’i lexoni nuk jeni daltonist. Nëse nuk mund t’i lexoni, ndoshta jeni daltonist dhe ju këshillojmë të shkoni në mjeku i syve për kontroll.
për ne | sëmundje të syrit dhe mjekimi | mbrojtja dhe parandalimi | lajme | kontakt
2011 European Eye Hospital.All Rights Reserved
vertigonme