Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

home e-mail mjekë mbledhje

prapa

Teste për të parin
Nëse mendoni se keni çrregullime me të parin, kjo tabelë do t’ju japë mendim. E vetmja gjë që duhet të bëni është të vendosni sa do të largoheni nga kompjuteri juaj në varësi të ekranit të dhe rezolucionit tuaj. Prej jush kërkohet të përpiqeni t’i lexoni numrat nga lart poshtë duke mbyllur njërin sy. Nëse keni vështirësi gjatë leximit të numrave, duhet të shkoni në doktor.
Largësia e rekomanduar lëvarësi nga madhësia dhe rezolucioni i ekranit:

Madhësia e ekranit : 640x480 800x600

14 inç 5.5 m 4.0 m
15 inç 6.0 m 4.5 m
17 inç 7.0 m 5.5 m

Kjo matje nuk e zëvendëson kontrollin i cili bëhet nga mjeku.
për ne | sëmundje të syrit dhe mjekimi | mbrojtja dhe parandalimi | lajme | kontakt
2011 European Eye Hospital.All Rights Reserved
vertigonme