Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

home e-mail mjekë mbledhje

Spitali Evropian i Syve qendra e parë rajonale e specializuar për oftalmologji në Ballkan e cila në Maqedoni ka vendosur procedurë evropiane për diagnostikim dhe operacione me teknologji të lartë dhe ekip ekspert

Qendra Laser

  • Excimer Laser
  • ARGON
  • YAG

Metoda PHACO ose fakoemulzifikimi - ndërhyrje operative bashkëkohore për korrigjim të kataraktit me aparat me ultrazë

Laseri Multi Diode me përdorim të gjeneratës së re të quajtur Laser Multi Diode, kanalet e bllokuara të lotëve hapen pa gjakderdhje, pa shenja dhe vetëm me zbatim të anestezionit lokal

Qendra Keratokonus keratokonusi futet në grupin e keratekazimeve (daljen e korneas) të cilat karakterizohen me hollimin dhe daljen e korneas

Kirurgjia Vitroretinale heqja e materialit xhelatinë midis thjerrëzave dhe retinës, operacion i sofistikuar i syrit në të cilin me ndihmë të pajisjes së veçantë – vitrektom hiqet mjegullimi në trupin e qelqtë

Transplantimi i korneas keratoplastika, zbatohet tek rastet më të komplikuara që kanë problem me keratokonusin.

Largimi i strabizmit strabizmi është gjendje gjatë së cilës sytë midis tyre nuk janë të vendosur saktë dhe nuk kanë lëvizje të sinkronizuar. Kjo zakonisht përfshin mungesën e koordinimit midis muskujve të syrit, që e bën të pamundur drejtimin e shikimit të të dy syve në një pikë të njëjtë

Okuloplastika ubspecializimi i oftalmologjisë e cila merret me rekonstruktimin e syrit dhe strukturat shoqëruese.

OCT teknologjia më bashkëkohore 3D tomografia koherente spektrale (OCT) është metodë diagnostikimi e cila ndihnim në vendosjen e diagnozës përkatëse dhe mjekimit të sëmundjeve të retinës (degjenerimi makular, retinopatia diabetike, vrimat e makulës etj.). Diagnostikim dhe ndjekje e ndryshimeve të nervit të syrit të shkaktuara prej glaukomës. Diagnoza e ndryshimeve të segmentit të parmë (korneas, irisit).

Mirë se erdhët në ueb-sajtin tonë të ri Prezantimi i rezultateve të punës në 6 muajt e fundit zëvendësministri i Republikës së Turqisl për vizitë në Spitalin Evropian të Syve
për ne | sëmundje të syrit dhe mjekimi | mbrojtja dhe parandalimi | lajme | kontakt
2011 European Eye Hospital.All Rights Reserved
vertigonme