Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

home e-mail mjekë mbledhje

Shkup, më 19 tetor 2011 - Zëvendësministri i republikës së Turqisë në vizitë në Spitalin Evropian të syve

më tepër

E hënë, 03 Tetor 2011 - Msh NËNSHKROI MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME SPITALIN EVROPIAN TË SYVE

më tepër

Shkup, më 3 tetor 2011- Sot Spitali Evropian i paraqet rezultatet e punës në gjashtë muajt e kaluar, saç jemi të pranishëm në Maqedoni

më tepër

Bashkëpunimi me Fondin e Shëndetësisë

më tepër

Hapja e spitalit

më tepër

për ne | sëmundje të syrit dhe mjekimi | mbrojtja dhe parandalimi | lajme | kontakt
2011 European Eye Hospital.All Rights Reserved
vertigonme